Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Világversenyek gödöllői atlétákkal

2018-06-28 19:05:12

Július első felében két olyan világversenyt is rendeznek atlétikában, amin lesz gödöllői érdekeltség.  Július 5-e és 8-a között Győr ad otthont az ifjúsági (U18) Európa-bajnokságnak, majd a finnországi Tampere kerül középpontba azzal, hogy július 10-e és 15-e között ott rendezik meg a juniorok (U20) világbajnokságát.

A hazai rendezésű kontinensviadalon a Gödöllői EAC két versenyzőjéért szoríthatunk. Mihály Ádám (jobbra) rúdugrásban, míg Canea Zoltán (balra) gerelyhajításban áll rajthoz. Ádám július 6-án, a délelőtti órákban teljesíti a selejtezőt, hogy bejusson a július 8-án, vasárnap 17.25 órakor startoló fináléba. Zoltánnak már nyitónapon, július 5-én kvalifikálnia kell, hogy ott lehessen a július 7-én, szombaton 19.43 órára kiírt döntőben.
Simonváros Csanád (középen) a július 11-én 16 órától esedékes selejtezőben mutatkozik be, és ha teljesíti a szintet, a július 14-én, szombaton 12.50 órakor kezdődő döntőben is érdekelt lesz.


A rúdugrók felkészítéséért Szörényi István felel, aki ugyancsak elutazik Tamperébe, a dobóatléta edzője pedig Máté Alpár. Fotók forrása: european-athletics.org és Kámán Bálint


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online