Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meghaladta a 13 ezer főt a gödöllői Tourinform-irodát tavaly személyesen felkeresők száma

2018-06-25 17:23:44

Az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett országos Tourinform-hálózat, aminek a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) Tourinform Irodája is tagja, hazánk közel 125 településén fogadja az érdeklődőket. A Tourinform-irodák meghatározó szerepet játszanak az országos turisztikai bevételek és az átlagos tartózkodási idő növelésében, közvetítenek a fizetőképes turisztikai kereslet és kínálat egymásra találásában.

Ezek közül az egyik a Gödöllői Királyi Kastélyban működő Gödöllői Kistérség Tourinform Irodája, amely 2015-ben ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját, és 2017-ben 13.300 fő kereste fel személyesen!
A GKRTE megalakulása óta a Tourinform Gödöllői Kistérség megnevezésű iroda vonzáskörébe tartozó 45 település programgazdáinak adatait gyűjti, rendszerezi és jeleníti meg folyamatosan az egyesület turisztikai portálján. Az iroda tevékenysége kiterjed a települési programajánlatok kidolgozására. A települési programajánlatok alapján határozhatók meg azok a kulturális-turisztikai vonzerők és szolgáltatások, amik alapját képezhetik egy piacképes térségi turisztikai programcsomag kialakításának. A „Barangoljon egy barokk főúri család világában, a Grassalkovichok birodalmában! Gödöllő környéke várja Önt!” szlogenre való hivatkozással folyamatosan alakítanak ki Gödöllő környéki programajánlókat.


A Tourinform Iroda közvetítéssel is támogatja a Tourinform Gödöllői Kistérséghez tartozó turisztikai szolgáltatókat, éttermeket, vendéglőket és szálláshelyeket. A GKRTE Tourinform Gödöllői Kistérség megnevezésű irodája a Gödöllői Királyi Kastélyban térítésmentes turisztikai kiadványokkal (turisztikai, helytörténeti tárgyú könyvek, képeslapok, térképek), aktuális programajánlókkal, valamint folyamatosan bővülő ajándéktárgyak széles választékával (kerámiából, bőrből, üvegből előállított, kőből és fából készült, valamint hímzett ajándéktárgyak, gyöngyből és virágsziromból készült ékszerek, díszpárnák, pólók, baseball sapkák, hűtő mágnesek, bögrék, palackozott pálinkák, olívás szappanok, levendulás illatzsákok és mézeskalácsok) várja minden kedves vendégét. Az ajándéktárgy értékesítés során a Tourinform Iroda vonzáskörzetébe tartozó településeken élő művészek egyedi, kézimunkával készített alkotásai kiemelt szerepet kapnak.

GKRTE Tourinform Gödöllői Kistérség Irodájának elérhetőségei:
Gödöllői Királyi Kastély (főbejáratnál jobbra az első ajtó)
Nyitva: szerdától-vasárnapig, 9 órától 18 óráig
Telefon: (+36-28) 415-402
E-mail: godolloi-kisterseg@tourinform.hu
Weboldal: www.tourinformgodolloikisterseg.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online