Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tetten érték a tolvajokat

2018-03-01 11:10:34

Lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllői Rendőrkapitányság eljárást indított egy 28 éves gödöllői nővel és egy 20 éves budapesti férfival szemben, akik egy helyi telephelyről ereszcsatornát és takarólemezt kíséreltek meg ellopni. A feltételezett tolvajokat azonban a gödöllői rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.


A jelenlegi adatok szerint B. Éva és B. Albert február 28-án, 10 óra körül egy gödöllői telephelyen található porta és büfé épületről egy 16 méter hosszú ereszcsatornát és egy 2,5 méter széles, 40 centiméter hosszú bádog takarólemezt feszítettek le, azzal a céllal, hogy azt ellopják. A 28 éves nő és a 20 éves férfi cselekményét a telephely egyik alkalmazottja megzavarta, majd értesítette a rendőrséget.
A helyszínre érkező rendőrök a férfit a tetőn megtalálták, a nőt pedig a helyszín közelében fogták el. A járőrök a budapesti és a gödöllői lakost előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online