Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: Haladás-szettrablás Gödöllőn

2017-12-02 19:50:11

NB I., alapszakasz, A-csoport, 8. forduló:
Penta-Gödöllői RC – Haladás Szombathely 3-1
(14, -15, 17, 19)

A most zajló bajnokság alapszakaszában a gödöllőiek eddigi egyetlen győzelmüket a Szombathely ellen érték el a vasi megyeszékhelyen. Ebből kiindulva, Grózer György joggal készülhetett csapata második diadalára. A vendégek esetleges három pontot érő sikere viszont azt jelentette volna, hogy a két alakulat helyet cserél a csoport tabellájának sereghajtó pozícióiban.

Az első játszmában teljes mértékben a főként nyitásfogadásban és blokkolásban riválisa fölé nőtt hazai különítmény akarata érvényesült, majd hidegzuhanyként hatott, hogy a második szettben a szombathelyiek valósággal állva hagyták az alapjátékban erősen visszaesett házigazdákat.
A harmadik felvonás elején szoros volt az állás, a váltott pontszerzést a fehér mezben játszó gödöllőiek „unták meg”, és stabilabb teljesítményüknek köszönhetően újra vezetéshez jutottak. Mint utóbb kiderült, a részsiker meglapozta a Penta-hatos végső győzelmét is, amivel Széles Petráék megszilárdították 5. helyüket a csoportban.


A Penta-GRC együttese 7 ponttal, 9-20-as szett- és 573-676-os pontaránnyal 5. a csoport tabelláján. Következik: Penta-Gödöllői RC – Budaörsi DSE december 9., szombat 18 óra, Török Ignác Gimnázium tornacsarnoka.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online