Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hasznosítási szerződése már van a meg nem épült gödöllői sportcsarnoknak

2017-11-03 10:22:35

A helyi képviselőtestület tagjai október 19-én hozzájárultak ahhoz, hogy a gödöllői önkormányzat képviseletében a polgármester hasznosítási megállapodást kössön az egyik alpolgármestere által elnökként vezetett Gödöllői Sport Klubbal a városi sportcsarnok építése kapcsán.

Amint arról annak idején hírt adtunk, a települést irányító grémium tagjai bő két évvel ezelőtt hoztak döntést arról, hogy sportcsarnok épüljön a belvárosban, az egykori teniszpálya helyén lévő önkormányzati tulajdonú területen. A tervezési munka az elmúlt esztendő végére befejeződött, majd két közbeszerzési eljárást is kiírtak, hogy kiválasszák a kivitelezőt. Csakhogy
az első eljárás érvényes ajánlat hiányában, a második pedig az erre a célra szolgáló anyagi fedezet szűkössége okán eredménytelennek minősült.
Ezt követően a Gödöllői Sport Klub újabb, TAO2-támogatási kérelmet nyújtott be a Magyar Kosárlabda Szövetséghez, aminek elbírálása folyamatban van. A szövetség – az eddigi gyakorlattól eltérően – hiánypótlásként azt kérte, hogy a hasznosítási szerződést a klub már most, az elbírálás ezen szakaszában nyújtsa be. Határozatukkal ennek a kívánalomnak tettek eleget októberi ülésükön a gödöllői városatyák.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online