Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pályáznak a palotakerti óvoda épületének részleges felújítására

2017-10-19 15:21:46

Egyhangú szavazással hozott döntést a gödöllői képviselőtestület arról, hogy a palotakerti óvodának helyet adó épület felújítása érdekében él a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett, Önkormányzati tulajdonú óvodai ellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása Pest megyében elnevezésű pályázaton való részvétel lehetőségével.

A fenntartási kiadások mérséklését célzó rekonstrukció becsült bruttó összköltsége 168,2 millió forint. Ebből 117,7 millió forintot szeretnének dotációként elnyerni, míg a fennmaradó 50,5 millió forintot a város idei költségvetése fejlesztési tartalékának terhére vállalják biztosítani.
Sikeres kandidálás esetén megújul a palotakerti óvoda épületének homlokzati hőszigetelése, elkészül a tetőszerkezet újraszigetelése, valamink kicserélik a külső nyílászárókat. Ezen felül megtörténne az A jelű épület részleges akadálymentesítése (mosdó, öltöző, akadálymentes parkoló), és – a riasztó-rendszer felújításán felül – új tűzvédelmi rendszert is kiépítenének az Alsópark szélén található gyermekintézményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online