Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Külsősök is bekapcsolódhatnak a gödöllői egyetem sportéletébe

2017-09-10 18:00:07

Az elmúlt két évben a Szent István Egyetem szinte hónapról hónapra újdonságot nyújt nem csak a felsőoktatási intézmény hallgatóinak, de a város lakosainak is. A számos felújítás, testnevelés óra reformálás és a létesítmények létrehozása után, a SZIE Sport Klub megnyitja kapuit a nagyközönség számára is.

Mit is jelent ez? A nyári időszakban is zajlottak csoportos órák – CrossFit és TRX –, de ősztől számos sportág indul újra a gödöllői egyetemen: többek között a TRX és a Thai Boksz. Ezek az órák már nyilvánosan is látogathatók lesznek mindenkinek, így újra színesedik a település sportélete.

A jógát nem kell bemutatni senkinek, évtizedek óta töretlen a sikere, az intézmény órái pedig igen kedveltek a hallgatók és az egyetemi dolgozók körében. A CrossFit egy jelenleg is népszerű sportág és magas látogatottságú csoportos óra, ami a rendkívül változatos eszközöknek és gyakorlatoknak köszönhető. Ennek a sportágnak külön termet hozott létre idén a SZIE Sport Kft., hogy minden szempontnak megfeleljen a helyiség. A TRX és a Thai Boksz is meghonosodott már az intézményben az elmúlt egy évben. Nem véletlen tehát, hogy az állandó vendégek alig várják, hogy újra induljanak az órák.


Mi a teendő, hogy mindehhez csatlakozhassunk?

Szükségünk lesz egy ingyenes regisztrációra a klub internetes oldalán, amivel elindul egy klubkártya készítési folyamat. A díjtalan klubkártyának számos előnye van, amikről a sikeres regisztráció után kapott emailben értesülhetünk.  Ezek után megvásárolhatjuk a jegyünket vagy bérletünket a csoportos órára, aminek díjai ezen az elérhetőség
en találhatók.

További információért érdemes követni a klub Facebook-oldalát, figyelni a weboldalt és a SZIE Sport Klub további elérhetőségein is lehet érdeklődni, akár az újdonságokért, hiszen a SZIE Sport Klub mindig tartogat kellemes meglepetéseket az érdeklődők számára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online