Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda ob: gödöllői házidöntőt vívtak a hölgyek Dunaújvárosban

2017-07-30 16:11:00

Július utolsó hétvégéjén Dunaújvárosban zárult a strandröplabda országos bajnokság selejtező szakasza. Tata és Nyíregyháza után a harmadik fordulóban is jeleskedtek a Gödöllői RC színeiben rajthoz állt párosok.

Igazából a hölgyek mutattak jobb formát, hiszen a legutóbbi három bajnoki év legjobbja, a Lutter Eszter, Lakatos Enikő alkotta duó az Ancsin Kitti, Dégi Barbara (UTE) kettős ellen elődöntőzött, és 2-0 (16,16) arányban nyert.
A másik ágon a Szabó Dorottya, Tóth Eszter összetételű gödöllői páros gondoskodott Karádi Zoltán szakosztályvezető teljes boldogságáról, akik a Szombathelyi Szandra, Vacsi Evelin alkotta nyíregyházi duót múlták felül 2-0 (14, 16) arányban.

A GRC-sek házidöntőjévé vált fináléban Lakatosék kapták el jobban a ritmust, és az első, kissé nehezebben begyűjtött játszma után (21-18), a másodikban viszonylag könnyen biztosították be aranyérmüket (21-13) a másodikként zárt Szabóék előtt. Természetesen, mindkét gödöllői egység ott lesz az augusztus 12-13-i budapesti (Lupa-tó) nagydöntő mezőnyében. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online