Vissza normál nézetbe Nyomtatás

EYOF: Mihály Ádám holtversenyben hetedik lett rúdugrásban

2017-07-27 11:25:07

A Penta-Gödöllői RC két röplabdázója, Tettamanti Virág és Kalmár Viktória mellett, a Gödöllői EAC tehetséges rúdugrója, Mihály Ádám képviselte a helyi sportéletet a július 23-a és 29-e között Győrben lezajló Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF – European Youth Olympic Festival).

Szörényi István tanítványa a július 24-i selejtezőben 420 centiméterig jutott, amivel bekerült a július 26-i döntőbe. Ádámot 455 centiméteres egyéni csúccsal nevezték a viadalra, ahol portugál, svájci, ciprusi, osztrák, horvát, holland, észt, francia, finn, norvég és olasz riválisokkal harcolt a minél értékesebb helyezés eléréséért.
A verseny napján az időjárás nem igazán kedvezett a sportolóknak, hiszen a viharos esőzés miatt sokáig bizonytalan volt, hogy mikor tudnak kezdeni. Ádám 430 centiméteren sikeresen mutatkozott be, ám a 450 centiméteres magasságot már nem tudta teljesíteni. Rajta kívül még ketten tettek így, ezáltal hármas holtverseny alakult ki a 7. helyen. Az aranyérmet a norvég fiú szerezte meg öt méteres ugrással.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online