Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Füst tört fel a föld alól az egyetemen

2017-07-21 10:44:19

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az alábbi, július 20-án történt és tűzoltósági beavatkozást igénylő esetekről tájékoztatta hírportálunkat.

Kigyulladt egy három méter mély közműalagútban lévő gőzvezeték külső szigetelése a délelőtti órákban Gödöllőn, az egyetemi városrészhez tartozó Páter Károly utcában. A gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével a tüzet eloltották, a füsttel telítődött alagutat átszellőztették, majd biztosították a helyszínt. A tűz épületre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.


Gázvezetéket szakított egy munkagép a déli órákban Gödöllőn, a Széchenyi István utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért a gödöllői hivatásos tűzoltók az érintett utcarészt lezárták, valamint biztosították a helyszínt. A szolgáltató szakemberei a sérült gázvezetéket összeszorították, kiszakaszolták, amivel megszüntették a szivárgást, majd gondoskodtak a végleges javításról. Fotók: BM OKF médiaszerver/PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online