Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőiekre is vár a Fun Park Mirnovec

2017-07-11 17:28:44

Számunkra ugyan elképzelhetetlen, de vannak olyanok, akik pár nap láblógatás után – akár Horvátországban is –megunják a tengerparti strandolást, és muszáj valami ingergazdagabb szórakozás után nézniük. Nekik eddig be kellett érniük a Plitvicei tavakkal, vagy a hevenyészve felállított tengeri ugrálóvárakkal, esetleg vicces vízi sportokkal fokozhatták az élvezeteket. Na de most! A szórakozás a horvát tengerparton is kimaxolható lesz: a Fun Park Mirnovec! Ez a valódi, nyugati mintára épített tematikus élménypark ugyanis július közepétől várja látogatóit.

A gödöllőiek számára is elérhető élménypark július 15-én nyílik meg az autópályán könnyen megközelíthető horvátországi Zadar városától mintegy harminc kilométerre lévő Biograd na Moruban. A négy és fél hektáros Fun Park Mirnovec élménypark lesz Horvátország első tematikus parkja. Az összesen 25 attrakciót felvonultató vidámpark három, a gyerekek körében igencsak népszerű témát dolgoz fel: a kalózéletet, a vadnyugatot és az űrt. Ezekben a család valamennyi tagja megtalálhatja a korához és ízléséhez passzoló szórakozást, a totyogóktól és szüleiktől kezdve, a kamaszokig.

A park egész napos programot kínál, így arra is gondoltak, hogy a felhőtlen szórakozás közben alaposan meg fog éhezni a látogatósereg: egy sor büfét és éttermet is terveztek, ahol igazi gasztronómiai különlegességek is várnak minket. A parkban egyébként a szokásos csúszó, pörgő, hintázó, hullámzó csodák mellett gyermekprogramok és koncertek rendszeresen színesítik a kínálatot.


Egy négytagú családnak azonban alaposan a zsebébe kell majd nyúlnia, ha egy-egy felhősebb napot a Fun Park Mirnovecben szeretnének ragyogóbbá varázsolni: a gyerekeknek 100 kunába, felnőtteknek 190 kunába kerül majd a belépő. Ezért a pénzért azonban biztos, hogy komoly mennyiségű élménnyel térhetünk majd haza – vagy vissza az Adria hűs habjai közé.

A park terveit az az olasz Bauso cég készítette, amely eddig már mintegy 50 hasonló élményparkot hozott létre Törökországban, Oroszországban, illetve Szaúd-Arábiában. A beruházás is hatalmas volt, a Mirnovec cég mintegy 12 millió eurót fektetett a tematikus park építésébe. A cég a nyitással nem fejezte be az élmények bővítését, újabb befektetéseket tervez és még szélesebbé is kívánja tenni kínálatot.

Legyen Ön is az idei 180 ezer látogató egyike!  Ugyanis az előzetes becslések szerint ennyi vendéget várnak a Fun Park Mirnovecbe. Ha szeretné kiszámolni, mennyibe fog kerülni az autópályadíj útiköltsége Zadarig, akkor kattintson ide, az útiköltség kalkulátorra. Kép forrása: www.funparkmirnovec.com


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online