Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hangoltak a gödöllői atléták az utánpótlás kontinensviadalokra

2017-07-09 10:25:58

Július 6-án a szlovákiai Nagyszombat adott otthont a hagyományos Négy Nemzet (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Szlovénia) atlétikai csapatversenynek. A megmérettetésen a magyar válogatott eredetileg négy Gödöllői EAC versenyzővel állt volna fel, de – sajnos – a junior Európa-bajnokságra készülő kiváló többpróbázó, Renner Luca kisebb sérülés miatt ki kellett hagyja a viadalt, így három gödöllői képviselte hazánkat.

A nemzetközi közegben kiválóan szerepeltek a gödöllői rúdugrók, Simonváros Csanád és Kriszt Annamária, akik mindketten egyéni csúcsbeállítással fejezték be a napot, amivel Csanád a 3., Annamária az 5. helyen végzett, míg Csernyánszky Flóra 100 méter gáton – közepes futással – a 6. helyet szerezte meg.
A közelgő junior Eb miatt néhány kiválóságát nélkülöző magyar válogatott, a legerősebb csapattal induló csehek mögött, mind a lányoknál, mind a fiúknál a 2. helyen végzett, így értelemszerűen az összetett pontversenyben is ezüstérmes lett. A GEAC versenyzőit Kaptur Éva, Szörényi István és Borisz Volkov edzők készítették fel.

Időközben véglegessé vált a junior Európa-bajnokságra (Grosseto, Olaszország, július 20-23.) és az U23-as Európa-bajnokságra (Bydgoszcz, Lengyelország, július 13-16.) utazó magyar csapat összeállítása. A nemzeti formáció színeiben – a gödöllői szakosztályvezetés óriási örömére – kivívta a szereplés jogát Renner Luca hétpróbában és Simonváros Csanád rúdugrásban, míg a „nagyoknál” Répási Petra 100 méteres gátfutásban, illetve a 4x100 méteres váltó tagjaként állhat rajthoz a kontinensviadalon.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online