Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Orvost igénylő kiütések a gödöllői K1 gálán

2017-06-06 08:44:40

A Crow-Gym harmadik alkalommal rendezte meg K1 Amatőr Küzdősport Gáláját a gödöllői Trafo Clubban. A június első péntekjén lezajlott teltházas rendezvényen a K1 és a boksz szabályrendszerben 16 mérkőzést tekinthetett meg a publikum. Az összecsapások során 6 hazai versenyzőnek szoríthattak az érdeklődők. A versenyzők a közeli településekről érkeztek (Budapest, Veresegyház, Dunakeszi, Hatvan), mindent egybevetve 11 városból.

A gála első felében a kevésbé rutinos, kevés meccsszámmal bíró indulók kaptak lehetőséget a bemutatkozásra. A későbbiek során több kiütéses mérkőzés volt, amit elsőként Pajzs Gábor (Dunakeszi Álmos Boksz) szenvedett el May Miklós (Westend Sportaréna) parádés kombinációja során.
Ahogy követték egymást a meccsek, egyre színvonalasabb és kiélezettebb meneteknek lehettek szemtanúi a nézők. Az egyik jó példa erre Bakai Merse (UBC) és Schrammel Csaba (Százhalombattai TB) végsőkig élezett küzdelme a -91 kilogrammos súlycsoportban, amit végül pontozással Merse nyert meg.

Volt óriások meccse is, ahol jóval 100 kilogramm testsúly feletti versenyzők rivalizáltak a boksz szabályok szerint. Például, Davcsó Károly (KSI) és Juhász Mihály (Hatvani TB) találkozása, amiből az utóbbi került ki győztesen. Érdekességnek számított Simon Dávid (Thaivando) mérkőzése, mivel itt húzott kesztyűt utoljára, és nyert is Mukrányi Mihály (Balassagyarmati TB) ellen. Ezek után két idősebb bokszoló csapott össze: a 40 éves Magyar László (Westend Sport), illetve az 52 éves Cser László (Vecsési Boksz) magas színvonalú bokszot hozó viadala az előbbi győzelmével végződött.


A gála főmeccse Demetrovics Ádám (Crow-Gym) és Fodor László (Nagykátai Kempo SE) két nagyon tapasztalt versenyzője között zajlott le, a gödöllői színeket képviselő Ádám győzelmével zárult. A további gödöllői versenyzők közül Majláth Bianka és Villányi Tamás döntetlenre hozta a mérkőzését. Búza Roland és Gulyás Dani sajnos technikai KO-val alulmaradt, ellenben Módi Zsolt és Demetrovics Ádám orvost igénylő kiütéssel nyertek.

Varjú László, a gálát szervező gödöllői egyesület vezetője – miközben köszönetété fejezte ki a sportolóknak és az érdeklődőknek – összegzésképpen elmondta, hogy nagyon erős párosítások alakultak ki, aminek a házigazda versenyzők egyaránt voltak szenvedő alanyait és győztesei. Ami azonban mindennél fontosabb: a közönség nem unatkozott, és a küzdelmeket hatalmas tapssal jutalmazta. Fotó: trafoclub.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online