Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fogyatékkal élő gyermekek számára épülhet terápiás kert Gödöllőn

2017-04-19 16:53:39

Kihirdette a Tesco a helyi, jótékony kezdeményezéseket támogató „Ön választ, mi segítünk” pályázatának nyerteseit. Az áruházlánc vásárlói országosan 61 körzetben szavazással választották ki a nyerteseket, akik együtt összesen több mint 24 millió forint összegű támogatást kapnak. Pest megyében 7 szervezet nyert egyenként 400 ezer forint összegű támogatást programja megvalósításához.

Országszerte 177 helyi civil szervezet ötletére szavazhattak a vásárlók. Ők több mint 2,9 millió szavazatot dobtak be összesen. Pest megyében a helyi kezdeményezések összesen 305 040 darab szavazatot szereztek. A legtöbb támogató voksot, számszerűen 24.603 szavazatot a megyében a Gödöllői Fele-Más Egyesület a Sérült Gyermekekért kapta.

Az idei programban országosan a gyermekek, fiatalok oktatását, fejlesztését célzó programok bizonyultak a legnépszerűbbnek, a 61 körzetből 32 helyen ilyen témájú kezdeményezés nyerte el a közösség és vele együtt a Tesco támogatását. Pest megyében 7 helyi pályázó lett a program nyertese, köztük  a Gödöllői Fele-Más Egyesület a Sérült Gyermekekért. Az egyesület közreműködésével és segítségével fogyatékkal élő gyermekek számára épülhet terápiás kert Gödöllőn.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online