Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyedülálló edzőterem a gödöllői egyetemen

2017-04-17 17:29:02

A Szent István Egyetem Sport Klubja rendületlenül áll elő újabb és újabb meglepetésekkel: korszerűsítés, fejlesztések, egyre szélesebb sportág választék. Nem csak sportfelszerelések száma növekszik, hanem új edzőtermeket is nyit az egyetemi testnevelésért és szabadidősportért felelős klub.


A 2016/2017-es tanév második félévének egyik legnagyszerűbb – az ország felsőoktatási intézményeinek körében egyedülálló – újítása az egyetem gödöllői campusán teljes felszereléssel megnyíló crossfit terem. Mindenki legnagyobb örömére, a csoportos crossfit órákon kívül, testnevelés órákat is tartanak itt az egyetem oktatói. Már csak azért is, mert az idei félév másik népszerű kezdeményezése a testnevelés órák színesítése: számos sportágat bevontak a testnevelés tantárgyként beszámítható órák keretébe, így – többek között – a TRX-et és a crossfittet is. Ezeket a foglalkozásokat már az új, gumiszőnyeggel borított, fém állványzattal ellátott és számos hasznos eszközzel felszerelt teremben tartják.
A SZIE Sport Klub a jövőben is igyekszik tovább bővíteni az egyetemi polgárok sportolási lehetőségeit, kielégíteni a szabadidősportban felmerült igényeket és folyamatosan modernizálni, aktivizálni az intézmény sportéletét.

Emellett a klub már megkezdte a városlakók felé nyitás előkészületeit: néhány hónapon belül Gödöllő lakossága is részese lehet a Szent István Egyetem nyújtotta sportolási lehetőségeknek. Hamarosan megnyílnak a kapuk és a város lakói is használhatják az intézmény termeit, eszközeit, és látogathatják a csoportos órákat, akár különböző bérletek keretein belül.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online