Vissza normál nézetbe Nyomtatás

ELMŰ-ÉMÁSZ szakmai fórum a gödöllői kastély barokk színházában

2017-03-28 17:14:37

Az önkormányzatokat érintő fontos hálózati ügyek áttekintése és az együttműködési lehetőségek számbavétele céljából az ELMŰ-ÉMÁSZ 2016-ban szakmai rendezvénysorozatot indított. A miskolci, egri és salgótarjáni önkormányzati napokat követően a rendezvénysorozat negyedik állomása március 27 én Gödöllő volt. A Gödöllői Királyi Kastély barokk színházában megjelent előadók – többek között – olyan, közérdeklődésre is számot tartó témákat érintettek, mint Pest megye energetikai stratégiája, pályázati lehetőségek, beruházási tapasztalatok, a közvilágítás korszerűsítése és egyéb tervezett fejlesztések.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ tevékenységéből adódóan mindig is szoros kapcsolatot ápolt az önkormányzatokkal, ezen túlmenően pedig számos településfejlesztési projektben vett részt. Az eddigi együttműködés tovább erősítését célozza az a társaságcsoport tavaly indított szakmai rendezvénysorozat, aminek negyedik állomása Gödöllő volt.

Az ELMŰ Hálózati Kft. nagyszabású rendezvényén – több település polgármestere mellett – a járási hivatalok vezetői is részt vettek. A szakmai előadásokkal tarkított program, a nagyobb horderejű témák áttekintésén túl, eszmecserékre, egyeztetésekre és a napi kérdések megvitatására is lehetőséget biztosított.

A vendégeket a Gödöllői Királyi Kastély barokk színházában dr. Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja, dr. Friedrich Wilhelm Knebel, az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport igazgatósági tagja és Béres József, az ELMŰ Hálózati Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte.


Az ELMŰ Hálózati Kft. szakértői a települések fejlesztését és energiaellátását érintő kérdésekkel foglalkoztak. Az új energiaigények kiszolgálásának összetettsége miatt átfogó képet adtak magáról a folyamatról, továbbá, részletesen kitértek az erőművekkel kapcsolatos különleges esetekre is. Kiemelték az állami és az uniós forrásból megvalósuló fejlesztések gyakorlati vetületeit, és tanácsokat adtak a szabadvezeték korszerűsítéséhez is. A felsoroltakon kívül az érintett témák között szerepeltek még a villamos művek biztonsági övezetében található növényzet kezelésének módjai és a közvilágítás korszerűsítésének lehetőségei – olvasható a társaság által szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online