Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Alacsony energiaigényű az életmódja? Jelentkezzen!

2017-03-22 10:47:06

Az ENERGISE (Európai Hálózat a Fenntartható Energiáért) projekt elhivatott kutatókból és gyakorlati szakemberekből álló csapata érdekes kezdeményezéseket keres egész Európában – így Magyarországon is – a háztartások energiafogyasztásának csökkentése terén. Európa-szerte sok állampolgár és szervezet tevékenykedik egy fenntarthatóbb, alacsonyabb energiaigényű életmód kialakításán, a hálózat célja pedig az, hogy ezeket összegyűjtse, megismerje és megvizsgálja.

Ehhez kérik mindazon civil szervezetek, energiaügynökségek és vállalatok, valamint szomszédokból, barátokból alakult közösségek és egyéb társadalmi kezdeményezések segítségét, akik szívesen megosztanák programjukat, tapasztalataikat. A jelentkezéseket ezen az email-címen várják.
A gödöllői székhelyű GreenDependent Intézet munkatársai által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből kiderül, hogy a programban való részvétel előnyökkel is járhat. Ha egy projekt bekerül a kutatásba, azzal hozzájárulhat az energiafogyasztás csökkentését célzó európai döntéshozatalhoz. Továbbá része lehet egy olyan web-alapú adatbázisnak, ami 30 európai ország jó példáit tartalmazza, és szerepelhet a kutatói csapat által készített tudományos jelentésekben, szakpolitikai dokumentumokban és kommunikációs anyagokban, kiadványokban is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online