Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bokszarénának nézték a gödöllői sporttelepet

2017-03-06 17:43:37

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán H. Zsolt 28 éves és H. Attila 28 éves budapesti lakosok ellen.

A rendőrségen egy gödöllői sporttelep gondnoka tett bejelentést március 4-én, a délutáni órákban, mivel az ott megrendezett mérkőzésen több szurkoló összeverekedett. A gödöllői rendőrök a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a szurkolók között először szóváltás alakult ki, majd a vita tettlegességig fajult. A verekedés következtében – az elsődleges adatok szerint – két személy könnyű sérülést szenvedett.
A járőrök a két gyanúsítottat a helyszínen elfogták és előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket – közölte érdeklődésünkre a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékese.


A történet „hősei” megtekintették a 2-1-es hazai sikerrel végződött Gödöllő-Nagykőrös Pest megyei I. osztályú bajnoki mérkőzést, ám jól látszott rajtuk, hogy hangulattá alakult bennük az elfogyasztott alkohol. Beszólásaikkal inkább a vendégek pártját fogták, és ha nekik nem tetsző játékvezetői döntés született, annak – nem mindig irodalmi stílusban – hangot adtak. A legnehezebb helyzetben minden bizonnyal a tőlük néhány lépésre munkálkodó partjelző volt, aki szinte testközelből szembesült a jó idő miatt félmeztelenre vetkőzött „szurkolók” igencsak trágár stílusban előadott számonkérő szavaival.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online