Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vereséggel távozott Gödöllőről az Urbán-csapat

2017-03-04 16:55:57

Verhető, a tabella 13. helyén álló – a téli szünetben vezetőedzőnek a korábbi válogatott focistát, Urbán Flóriánt szerződtető – rivális jutott a gödöllői alakulatnak a 2016/2017-es bajnoki idény első tavaszi hazai mérkőzésén. Urbán a listavezető Vecsés elleni győzelemmel mutatkozott be új csapatával, ám ez – mint utóbb kiderült – semmit sem jelentett a gödöllői Erzsébet-park tövében.


Látszott, hogy a magassági és fizikai fölényben lévő vendégek pontért, vagy pontokért érkeztek a Táncsics Mihály úti sporttelepre, és bő negyedóra elteltével tettek is egy lépést céljuk elérése érdekében. Csakhogy a folytatásban nem igazán kalkuláltak Szász Ferenc csapatának fürgeségével, aminek első, a vizitálók számára kedvezőtlen jele az volt, hogy a 21. percben Czuczor Attila hintába ültette védőjét, és a hálóőrt is megtréfálva lőtte a játékszert a nagykőrösi kapuba.
A második félidőt egyértelműen a kékben futballozó hazaiak kezdték jobban, és a folyamatos nyomásnak a 70. percben, a csereként beállt Kiss Szilárd találatával meg is lett az eredménye. Ezt követően a Nagykőrös egy picit aktívabbá vált, de egyenlíteni nem tudott. Elsősorban azért nem, mert a legnagyobb lehetőségüknél a gödöllői kapus, Rácz Márk másodperceken belül két óriási bravúrt is bemutatott.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 17. forduló:
Gödöllői SK – Nagykőrösi Kinizsi FC 2-1
(1-1)
Gödöllői góllövők: Czuczor Attila, Kiss Szilárd.
A Gödöllői SK csapata 35 ponttal, 43-17-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Maglódi TC – Gödöllői SK március 11., szombat 14.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online