Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bálint-napi randiötletek otthonra

2017-02-11 19:24:57

Nem kell mindenáron házon kívüli programot szervezni, és vagyonokat költeni – otthon is legalább olyan jól érezhetjük magunkat Bálint-napon, sokkal kevesebb pénzből – olvasható a gödöllői székhelyű GreenDependent Egyesület legutóbbi hírlevelében. Íme, a www.treehugger.com oldalon megjelentek alapján összeállított ötletsor a „szerelmesek napjára”:

1. Keverjünk koktélt és rendeljünk vacsorát: nem kell főzni és a koktélkeverés is jó mulatság.
2.
Próbáljunk/találjunk ki egy új receptet: Ha szeretünk főzni, de együtt még inkább, vágjunk bele! Keressünk egy még sosem próbált receptet vagy találjunk ki egy újat!
3.
Öltözzünk fel az alkalomra: ha az esti pizsamát vagy otthonülős cuccainkat valami romantikusabbra és elegánsabbra cseréljük, egész más lesz hirtelen a hangulat.
4.
Ne a nappaliban üljünk: fedezzük fel a lakás sarkait, keressünk új helyszínt a borozáshoz, beszélgetéshez. Nézzünk filmet a padlón fekve, mint gyerekkorunkban!
5.
Pizza és film – az elszúrhatatlan program. Elszúrhatatlan, feltéve, hogy olyan filmet nézünk, amit mindketten szeretnénk, és a pizza is közös választás kell, hogy legyen.
6.
Társasozzunk! Számtalan izgalmas játék, pattogatott kukorica, és egy végtelen este…
7.
Randizzunk reggel! Ki mondta, hogy randizni csak este lehet? Napfelkeltekor legalább olyan jó együtt tölteni néhány lusta órát. Reggelit az ágyba!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online