Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Különleges kedvezményprogram a gödöllői egyetem hallgatóinak

2017-02-08 17:21:26

A Szent István Egyetem (SZIE) az országban egyedülálló programot kínál minden, a sporthoz bármely szinten kötődő hallgatójának: jelenlegi, illetve korábban aktív versenysportolók részére, az egyetemhez kötődő sportegyesületek tagjainak és nem utolsó sorban, a szabadidősport számára biztosított időpontokban rendszeresen sportolóknak.

Az AEGON-SZIE Tanulj és Sportolj! program keretén belül az egyetem – összesen 5 millió forinttal – támogatja rendszeresen sportoló hallgatóit az alábbi kedvezményekkel kategóriánként változó mértékben: egyéni vizsgarendszer, egyéni tanrend, tandíjkedvezmény, sportösztöndíj, tanulmányi segítségnyújtás, SZIE Sport Klub tagsági kártya, kollégiumi kedvezmény, felvételi plusz pontok.

A program célja, hogy a hallgatókat tovább bátorítsák a rendszeres mozgásra, és ahogy a „Tanulj és sportolj!” program eszméje megfogalmazza: a fiatalok már gyerekkorban lássanak egy komplex jövőképet (sportolói életpályát) a sport és a tanulás kapcsolatáról. Többek között ezért található meg az egyéni vizsgarendszer és az egyéni tanrend a program kategóriái között. A fiataloknak fel kell ismerniük, hogy a rendszeres sport beilleszthető a hétköznapjaikba. Az anyagi támogatás mellett a SZIE Sport Klub is ebben nyújt segítséget a lehetőséggel.

- A pályázat benyújtásának alapfeltétele a Szent István Egyetemmel való jogviszony és a fényképes, névre szóló SZIE Sport Klub tagsági kártya, ami ingyenes regisztrálással igényelhető a klub.sziesport.hu weboldal Regisztráció menüpontjában. A pályázatok beadási határideje kategóriánként változó, így érdemes időben átolvasni a kedvezményprogram teljes szabályzatát a SZIE Sport Klub oldalán.
A pályázatokat az erre felállított bizottság bírálja el és az eredményről a sziesport.hu weboldalon, a Sportolási lehetőségek, Kedvezményprogram menüpontban tájékozódhatnak az érintettek. Sok szerencsét és jó sportolást kívánunk! – fogalmazott Balázs Zoltán, a SZIE Sport Kft. ügyvezető igazgatója.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online