Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újabb sikeres Sport XXI atlétika-verseny Gödöllőn

2017-01-29 17:25:07

Január 28-án újból kiemelkedő jelentőségű sportversenyt rendezett a Gödöllői EAC és a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) a Szent István Egyetem sportcsarnokában. A remek hangulatú Közép-Magyarországi Régiós megmérettetésen két korosztályban indultak az atléták: az U11-es mezőnyben, 23 csapatban közel 184 gyerek vett részt, míg az U13-as korosztályban, 22 csapatban 176 gyermek versenyzett. A GEAC és a Kölyök Atlétika programból hozzájuk csatlakozó Szent Imre és Erkel iskola összesen 6 csapattal képviseltette magát.
A hazai U11-es versenyzők (képen) 4 csapatban indultak, melyek közül a GEAC „A” formáció az igen előkelő 5. helyen végzett (tagjai: Bútor Blanka, Lökös Laura

Mészáros Flóra, Batiz Noah, Fazekas Soma, Lovász Krisztián, Menyhárt Olivér, Zenyik Attila). A GEAC-Szent Imre a 9., a GEAC-Erkel pedig a 14. helyezett lett.
Az U13-as korosztályban a GEAC „A” csapata (tagjai: Császár Inesz, Kriszt Sarolta, Tóth-Sztavridisz Szófia, Viha Borbála, Fekete Csanád, Lippai Csaba, Roska Dániel, Takács Bálint) szintén a kiváló 5. helyet szerezte meg, míg a GEAC „B” a 16. lett. Említést érdemel, hogy a versenybírók segítői – közmegelégedésre – ismét a GEAC aktív ifjú atlétái voltak. Edzők: Körmendy Katalin, Kovács Gábor, Kovács Zoltán, Gadanecz György.

Budapest nyílt fedett pályás bajnokság

Január utolsó szombatján a BOK-csarnokban rendezték az év első országos felnőtt fedett pályás versenyét, ahol néhány számban igen nagy létszámú induló volt. A Gödöllői EAC versenyzői közül többen is ezen a viadalon mutatkoztak be a téli szezonban. A helyi atléták közül kiemelhető az ifjúsági korú rúdugró, Mihály Ádám teljesítménye, aki egyéni csúccsal (430 cm) végzett az abszolút 3. helyen. Ugyancsak rúdugrásban a hosszú ideje sérüléssel bajlódó Kriszt Annamária a 4, míg Horváth Dorottya a 6. helyen végzett, mindketten 320 centiméteres eredménnyel.
A magasugró felnőtt mezőnyben Renner Luca ezüstérmes (175 cm), Kriszt Katalin pedig 5. (165 cm) lett. Említést érdemel még a két ifjúsági korú futó, Pótha Johanna és Csernyánszky Sára, akik a közel 40 fős mezőnyben – biztató idővel – a 8. és a 9. helyet szerezték meg 200 méteren. Edzők: Szörényi István, Borisz Volkov, Zsivoczky Attila, Deutsch Péter, Körmendy Katalin.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online