Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sokba kerülhet az önfeledt szilveszteri petárdázás

2016-12-28 17:35:09

Szilveszter környékén a rendőrök Gödöllőn is fokozottan ellenőrzik a pirotechnikai eszközök felhasználását. Aki engedély nélkül pirotechnikai tevékenységet végez, azaz: a tilalom ellenére petárdát, vagy bombát birtokol, illetve felhasznál, pénzbírsággal sújtható. A bírság összege 150 ezer forintig terjedhet, és elkobozzák a terméket is.
A rendőrség munkatársai kérik, hogy a balesetek elkerülése és megelőzése érdekében a szülők hívják fel gyermekeik figyelmét a pirotechnikai termékek felhasználásával kapcsolatos veszélyekre. Szakszerűtlen kezelés és felhasználás esetén a tűzijáték-termékek komoly balesetet okozhatnak.

A pirotechnikai termékek illegális forgalmazásának, árusításának és használatának megakadályozása érdekében összehangolt hatósági intézkedések várhatók. Értesülésünk szerint a gödöllői rendőrök is fokozott ellenőrzéseket végeznek a szilveszteri időszakban.
A szabályozás részleteiről itt tájékozódhat bővebben.

S még egy fontos adalék: amennyiben tehetjük, szívleljük meg az állatbarátok kérését, akik azt szeretnék elérni, ha minél kevesebben élnének Gödöllőn is az év végi örömmámor kifejezésének zajos módjával.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online