Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szandival főztek az Invitel receptversenyének nyertesei

2016-11-30 10:27:01

November közepe az ízekről és az élményekről szólt a Gödöllőn is szolgáltató Invitel öt szerencsés nyertese számára, hiszen kísérőikkel élményfőzésen vehettek részt a budapesti Chefparade Főzőiskolában. Az esemény háziasszonya Szandi volt, aki maga is gyakorlott családanya, így otthonosan mozgott a konyhában. A csapat munkáját egy profi séf, Hende Szabolcs irányította. Három fogás készült el az este alatt, remek hangulatban.

Az Invitel őszi, „Nyerj recepttel” játékának nyertesei egy-egy saját recept beküldésével vettek részt a megmérettetésben és csupán a sorshúzás szeszélyén múlott, hogy éppen ők lehettek ott a Szandival közös élményfőzésen. Gödöllőről összesen 34 recept érkezett a felhívásra, ám a szerencse – sajnos – nem kedvezett a beküldőknek, így csupán néhány környékbeli település (Dunakeszi, Veresegyház, Budapest) háziasszonyai élhették át Szandival a konyhában töltött perceket.

A társas összejövetelen jól felszerelt környezetben, a Chefparade Főzőiskolában egy profi szakács, Hende Szabolcs irányításával készíthettek el egy háromfogásos, karácsonyi hangulatú menüt kétfős csapatokba rendeződve. Ezen a napon senki sem maradt éhes, hiszen rozmaringos alma-zellerkrém leves, zöldfűszeres bélszínszeletek, tormamártás, grillezett téli zöldségek és karamellás diótorta is került az asztalra vaníliás sodóval.
A séf úr mindenkinek adott feladatot és elárulta a praktikákat, például: mitől lesz igazán különleges a leves, sőt, azt is megmutatta, hogyan kell bánni a bélszínnel, hogy tökéletes szeleteket kapjunk.


Az estét az énekesnő Szandi és az Invitel marketingigazgatója, Iski István személye is színesítette, akik a csapatokkal együtt készítették el a vacsorát, amit közösen, kötetlen beszélgetés közben fogyaszthattak el a nyertesek.
- Ha tehetem, minden nap főzök. A vacsorák nagyon fontosak számunkra, mert ilyenkor összegyűlik az asztal köré a család, és megbeszéljük, kivel mi történt aznap. A szakmánkból adódóan rendszertelen az életünk, nem tudom előre, mikor mennyi időm jut a főzésre. Emiatt mindig alkalmazkodom. Ha 10 percem van, gyorsan összedobok valamit, ha órák állnak rendelkezésemre, nagyon szeretek kreatívkodni a konyhában. Gyerekeink nagyon válogatósak, nehéz a kedvükbe járni, de a férjem titkos recept szerint készített mediterrán sajtos tésztájáér mindhárman rajongnak – mesélte mosolyogva Szandi, miközben a karamellás diótorta töltelékét kavargatta.

Az est folyamán – talán a főzés iránti közös szenvedélynek is köszönhetően – a telefonok fotói közül hamar előkerültek a résztvevők jól sikerült tortáiról, süteményeiről és egyéb ínycsiklandozó fogásairól készített képek is. Szerencsére, az otthon maradt családtagoknak is jutott kóstoló mindenből. Az este jó hangulatban telt, és mindenki kellemes élményeket vitt magával útravalóul.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online