Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eszközraktár épül a VÜSZI Kft. telephelyén

2016-10-25 10:42:30

A felmerült raktározási igények kielégítésére bő 1.000 négyzetméteres eszközraktár célú ipari csarnok építésére tett javaslatot Lantai Csaba, a VÜSZI Kft. ügyvezető igazgatója. A gazdasági társaság eredménytartalékából finanszírozható létesítményt a cég Dózsa György utcai telephelyén alakítják ki, a D és az M jelű épületek közötti területen.

A könnyűszerkezetes kialakítású, világítással és riasztóberendezéssel ellátott, ablaktalan csarnokként megvalósuló eszközraktárban három zárt raktárrész és egy nyitott szín kap helyet: Gödöllő Város Önkormányzata részére 300 négyzetméter zárt tárolóteret, a Gödöllői Városi Múzeum részére 300 négyzetméter zárt tárolóteret, a Művészetek Háza részére 250 négyzetméter zárt tárolóteret biztosítanak raktározási célokra, míg a VÜSZI Kft. részére 200 négyzetméter nyitott színt gépek tárolására.

Jelenleg kivitelezőket keresnek az előzetes árbecsléshez, ezek alapján számolható ki a beruházási költség, ami a tervezést, a szükséges engedélyek és hozzájárulások beszerzését, valamint a közműkiváltásokat is magában foglalja. A beruházás megvalósítóit közbeszerzési eljárás során választják ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online