Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Közel 4 milliárd forintos hitelkeret gödöllői vállalkozásoknak is

2016-10-17 17:32:41

A mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében elnevezésű hitelprogramban 3,67 milliárd forint forrásból nulla százalékos kamattal igényelhetnek hitelt a vállalkozások október 15-étől, százhárom MFB Ponton - közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) pénteken az MTI-vel.

A pestmegye.hu által is átvett közleményben a pénzintézet kiemelte, hogy a 2014-2020-as időszakban korlátozottan áll rendelkezésre uniós forrás Pest megyei fejlesztésekre, ezen segít a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programban (VEKOP) lévő hitelkeret, amiből a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásaik támogatásához jutnak finanszírozási forráshoz.

A csak Pest megyében felvehető minimum 1 millió, maximum 50 millió forint hitel jellemzően kapacitásbővítésre, beruházásra, tárgyi eszköz beszerzésre igényelhető, futamideje maximum hét év, és az elvárt saját forrás mértéke tizenöt százalék.
A hitelprogramban érintett MFB Pontokról, illetve hitelprogramról részletes információ ezen az oldalon olvasható. A gödöllői vállalkozók számára a legkézenfekvőbbnek az tűnik, ha a Pátria Takarékszövetkezet Szabadság tér 6. szám alatti fiókjában élnek a hiteligénylés lehetőségével.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online