Hazai hal- és vadételekkel lehet nevezni a GKRTE évzáró versenyére
A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) és a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi-, Vendéglátó-ipari- és Idegenforgalmi Kara 2016-ban is megrendezi a dr. Ketter Lászlónak emléket állító hagyományőrző gasztronómiai versenyét. A szakmai évadzáró konferenciával egybekötött esemény december 6-án, kedden 9 órakor kezdődik a főiskola oktató kabinetjében (Budapest, V. kerület Alkotmány u. 9-11.).
A Benke László olimpiai bajnok mesterszakács szakmai irányításával működő zsűri ezúttal a hazai hal- és vadételek – leves vagy előétel, főétel, tészta – minősítését, értékelését, az „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend” vándordíjának, illetve a verseny támogatói által felajánlott díjak odaítélését végzi. A versenyre három kategóriában jelentkezhetnek a 3-5 fős csapatok: a hagyományőrzők (civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények képviselői), a szakemberek (éttermek, vendéglők, szállodák szakemberei) és vendéglátó-ipari szakmunkás-, szakközépiskolai tanulók, főiskolai- és egyetemi hallgatók külön-külön elbírálásban részesülnek.
Jelentkezni legkésőbb október 15-ig (szombat) lehet, postai úton a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület 2100 Gödöllő, Patak tér 7. címén, illetve az egyesület gkrte@vnet.hu. email elérhetőségén. A GKRTE gasztronómiai versenyével kapcsolatosan további részletek és információk az itt elérhető felhívásban olvashatók.
|
Online kaszinók
Magyarország
Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói
|