Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Így fogták el Sz. Lajost, akit a gödöllői lány megölésével gyanúsítanak

2016-07-30 06:11:38

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Lajos 35 éves gödöllői lakos ellen. Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 24 éves gödöllői hölgy július 28-án, a késő esti órákban állt meg az autójával a házuk előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A 24 éves lány olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette. A férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd a helyszínről elmenekült.
A Pest megyei nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Mivel a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, a nyomozóhatóság elrendelte a körözését. A nyomozók Sz. Lajost július 29-én 14 óra 30 perckor fogták el Isaszegen. A férfit előállították, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ez július 31-én megtörtént: a Budapest Környéki Törvényszék nyereségvágyból elkövetett emberölés gyanúja miatt – tartva a szökéstől és a tanúk befolyásolásától – 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte Sz. Lajost. 
Borsos József, Sz. Lajos ügyvédje az MTI-nvel közölte, ügyfele az eljárás során már tett részletes vallomást, amit továbbra is fenntart. Mint mondta, a továbbiakban tanúmeghallgatások, szakértői vélemények lesznek. Ennek eredményeképp megítélése szerint érdemi változás lesz a mostani gyanúsítással kapcsolatban. Hozzátette, nagy különbségek vannak a megfogalmazásban, büntetési tételekben. Mint mondta, borzasztó nagy tragédia történt, azonban fontos kérdés, hogyan ennek mozzanatai hogyan következtek be.
Forrás: police.hu, mti.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online