Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Saját kezűleg igazította helyre az orrát a gödöllői harcos

2016-06-09 20:27:36

Május végén rendezték meg Budapesten a WOMAA (World Organization Of Martial Arts Athletes) harcművészeti országos bajnokságot, amin a Gödöllői Muay Thai és Boksz Egyesület is képviseltette magát. Varjú László (képen jobbra) és Ócsai Zsolt tanítványai 2 arany- és 2 ezüstéremmel zárták a rangos sporteseményt.

A gödöllői harcosok közül elsőként Hornok Edina (jobbról a második) lépett a ringbe. Remekül harcolt a -62 kilogrammosok mezőnyében és a döntőig menetelt. Itt egy nála sokkal magasabb ellenfelet kapott, aki – kihasználva ebből eredő fölényét – végül csak pontozással tudta őt legyőzni.
Eggyel alacsonyabb súlycsoportban, az 58 kilogrammosoknál Szabó Zsófi (balról a második) fantasztikus teljesítményt nyújtva verekedte magát a döntőbe, ahol egy rutinos, kifejezetten technikás ellenfél várta, de ő sem bírt Zsófival, aki borzasztóan felpofozta, és elhódította az aranyérmet.


Ezután jöhettek a fiúk: előbb a 72 kilogrammal mérlegelt Villányi Tamás (balról az első) húzott kesztyűt. Hozta is szokásos príma formáját, ám a döntőt már sérülés miatt nem tudta végigjátszani: a gödöllői harcos saját kezűleg igazította helyére az orrát…
Az utolsó gödöllői versenyző a 198 centiméter magas Módi Zsolt (középen) volt, aki minden ütésébe beleadta mind a 96 kilóját, így a fináléban sem lehetett kérdéses, hogy kinek a nyakába akasztják az utolsó menet végén a legfényesebb érmet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online