Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő lett a leg gasztro-kreatívabb magyar város

2016-04-26 15:02:24

A NetPincér legfrissebb – január 1. és április 15. közötti időszakban lezajlott – Trendelő riport kutatása 14 magyar város, település elmúlt negyedéves online ételrendelési szokásait vizsgálta. A felmérés a rendelési szokásokat reprezentáló tekintélyes adathalmazt többféle kérdés mentén dolgozta fel.

A felmérés eredményeképpen több kategóriában is kiderült, hogy mely városok, miben tartoznak a „legek” közé. Az egy főre jutó kajarendelésekben Budapest lett az első, a legédesszájúbb város címet Győr nyerte el. Az egy főre vetített pizzarendelések tekintetében Budaörs áll az élen, megelőzve Pécset és Gödöllőt. Az ország legnépszerűbb pizzájának a Hawai számít, amit szoros versenyben a magyaros követ.


Érdekes adata a kutatásnak, hogy Gödöllőn meglepően magas aránnyal a Kívánság pizza vezeti a pizza rendelési listát, vagyis egy olyan pizzaféleség, ahol a feltétek típusát és arányát a megrendelő fantáziájára bízzák. Ezek alapján bátran kijelenthetjük, hogy Gödöllő a leg „gasztro-kreatívabb” magyar város – áll a NetPincér által hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online