Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újra nyit a gödöllői egyetem állásbörzéje

2016-04-13 15:26:29

A Szent István Egyetem idén április 20-án, szerdán jelentkező Állásbörzéje azt a célt szolgálja, hogy szorosabb kapcsolat alakuljon ki a munkáltatók és az egyetemi hallgatók között. A felsőoktatási intézmény gödöllői aulájában 10 és15 óra között lezajló színes program – az „állásvásár” mellett – arra is alkalmat kínál, hogy a diákok átfogó képet nyerjenek a munkaerő-piacról, még felkészültebbek legyenek a diploma megszerzése utáni elhelyezkedésre. A börze azonban – hagyományaihoz hűen – a térség érdeklődő, álláskeresésben érintett lakossága számára is nyitott.

A gödöllői univerzitás számára is fontos a végzős hallgatók megfelelő munkahelyhez segítése, gyakornokként történő elhelyezkedésük támogatása annak érdekében, hogy az egyetemen elsajátított új tudás minél előbb a gazdaság szolgálatába álljon.
A hazai és multinacionális cégek továbbá más munkáltatók által ajánlott elhelyezkedési lehetőségek megismerése mellett, a szervezők térítésmentes szolgáltatásokkal, a többi között önéletrajz-írási tanácsadással, magyar és idegen nyelvű próbainterjúkkal, ingyenes sminktanácsadással, pályaorientációs grafológiával várják a látogatókat.


Az aula melletti folyosón a Gépészmérnöki Kar Kooperatív Szakmai Gyakorlati Börze zajlik majd. Mindezen túl előadások hangzanak el a sikeres álláskeresés titkairól, az egyes diplomák iránti keresletről, a vállalkozásindítási lehetőségekről, a kapcsolati tőke megszerzésének és gyarapításának módozatairól.
Folyamatosan frissülő hírek, információk ezen az elérhetőségen, valamint a SZIE Állásbörze Facebook-oldalán olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online