Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jótékonysági PINK edzések a mellrák ellen a gödöllői Curves-klubban

2015-09-24 16:04:05

Jótékonysági PINK edzéseket hirdetett egész októberre a mellrák ellen a Kossuth Lajos utca és a Szent Imre utca találkozásánál található gödöllői Curves edzésklub csak nőknek. Az eseménysorozat legfontosabb programjai képre kattintva érhetők el.

Október 1-jén, csütörtökön, 2-án, pénteken és 3-án, szombaton jótékonysági edzésnapokat tartanak a mellrák ellen, 500 forintos részvételi díj ellenében. „Gyere edzeni és adakozz a mellrák ellen!” hangzik a gödöllői Curves-klub szlogenje, mivel az október első napjaiban, illetve a hónap hátralévő időszakában az adományokból befolyt teljes bevételt az Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány részére ajánlják fel.


Október első napján 8 és 10 óra között edzést tartanak, majd 10 órától bemutatót tart az Újjászületés Táncklub. Október 2-án 17-19 óra között mindenkit szeretettel várnak a gödöllői Curves-klub Ganoderma kávé- és tea sarkába egy kis beszélgetésre egészségről, betegségről, táplálkozásról, illetőleg a mozgás fontosságáról. És természetesen egy italra is meghívják az érdeklődőket, valamint gyógyító mandala-készítésre ugyancsak lesz lehetőség Horváth Krisztina segítségével.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online