Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mínuszos lett a gödöllői skatepark első éve

2015-09-15 18:40:46

Súlyos tízmilliókba került a gödöllői önkormányzatnak a tavaly őszi helyhatósági választás előtt egy nappal átadott skatepark. A helyi képviselőtestület döntése értelmében a Gödöllői Sport Klub (GSK) extrémsport szakosztálya üzemelteti a Kornya Mihály utcai létesítményt.

Szűk egy év elteltével beszámoló készült az országosan is hamar népszerűvé vált gödöllői skatepark eddigi működéséről. Az írásos anyagból – többek között – kiderül, hogy a költségek közel 2 millió forinttal haladták meg a bevételeket. Mivel 364 ezer forint értékben beruházást hajtottak végre, az üzemeltetés tényleges mínusza 1,57 millió forint.
A számadatok értékelésekor figyelembe kell venni, hogy – bár kiadások korábban is felmerültek – belépődíjat csak márciustól szednek a hétfőtől péntekig 13 és 20 óra, hétvégén 10 és 20 óra között nyitva tartó gödöllői skateparkban, valamint azt is, hogy a bevezetési időszakban a ráfordítások általában meghaladják a bevételeket.


Ami a jövőre vonatkozó fejlesztési igényeket, elképzeléseket illeti, az áram és a víz bekötése a legfontosabb teendő. Az üzemeltető elképzelései között szerepel padok, székek, napernyők beszerzése, illetőleg mosdó- és zuhanyzókonténer felállítása is. Fotó: facebook-oldal


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online