Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Santemed 2015, ahol a szépség kezdődik

2015-08-31 14:58:50

Magyarországon csupán három olyan hely van, ahol elérhetők a Santemed Clinique de Beauté francia franchise referencia szépségszalon szolgáltatásai. Az egyik Gödöllő, ahol szeptember 7-én, hétfőn nyílik meg az alakformálás és az arcfiatalítás legmodernebb technikáját kínáló egysége. A Dózsa György út 33. szám alatt fellelhető szalonban elérhető lehetőségekről Bárdos Andrea szalonvezető adott részletes tájékoztatást.
- Aki a test- és arckezelés gyógyászati és szépségipari csúcstechnológiájával kíván az egészségére áldozni, annak egyik legjobb lehetősége a Santemed Clinique de Beauté francia franchise referencia szépségszalon, amit Gödöllőn szeptember 7-én nyitunk meg, és 2 hétig lehetőséget nyújtunk leendő vendégeinknek, hogy 20%-os kedvezménnyel vehessék igénybe szolgáltatásainkat.


A gödöllői szalon irányítója hozzátette: a sejtstimulációs zsírbontás természetes kötőszöveti kezelését az LPG-rendszer legmodernebb eszközei teszik lehetővé a szépségiparban. Heti két alkalommal történő alkalmazása látványos karcsúsodáshoz, bőrfeszesedéshez vezethet, ami hat hét elteltével 1-2 ruhaméret csökkenést idézhet elő. Ez a kezelés jelenleg csupán három helyen érhető el hazánkban. Az egyik ilyen hely Gödöllő.
A Santemed Luxus Kozmetikában olyan arcfiatalító kezelések folynak, amik kizárólag professzionális, magas hatóanyagú, francia alapanyagokra épülnek. Ezek egyike a botox hatású kezelés, amit méreg és tű nélkül valósítanak meg, és a csaknem kétórás kényeztetés alatt a bőr éveket fiatalodik az arc saját mimikájának megmaradásával.

A Santemed Clinique de Beauté gödöllői szalonjában csúcstechnológiát képviselő, Európában évek óta vezető szerepet betöltő orvos-esztétikai gépek is a szépülni vágyók rendelkezésére állnak. Ezek közül a Dermatrix frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás berendezés a leginkább különleges, ami Magyarországon a Stár kezelések favoritja:1-3 kezelés alkalmával eléri a plasztikai sebészet eredményét. Ezen kívül feltétlenül meg kell említeni az IPL villanófényes arcfiatalító, szőrtelenítő esztétikai készüléket, a fájdalommentes végleges szőrtelenítést biztosító diódalézeres gépet, a kollagén fényterápiát, valamint a multipoláris rádiófrekvenciás arc- és testkezelésekhez használt készüléket is.
A szakember azt is elmondta, hogy szolgáltatásaikat a vendégek igényeihez igazítják, a szépészeti kezelések gyakoriságának számát nagyon sok esetben a páciensek bőre állapotának minősége határozza meg. A kezelések elérhető áron, exkluzív, barátságos környezetben történnek – hangsúlyozta a szalonvezető, aki azt is hozzátette, hogy az érdeklődők további részleteket megtudhatnak a gödöllői Santemed-szalon folyamatosan frissülő honlapján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online