Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idős asszonyt kényszerített szexuális cselekmény végrehajtására

2015-08-02 10:03:04

Több bűncselekmény írható annak a 23 éves kerepesi férfinak a számlájára, akit július 30-án fogtak el a gödöllői rendőrök. S. Szilárdot ezt követően előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben – fogva tartása mellett – erőszakos közösülés bűntett kísérlet, szexuális kényszerítés bűntett, szexuális erőszak bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A megalapozott gyanú szerint S. Szilárd 2012. július 22-én hajnalban az ablak megrongálásával bejutott egy 62 éves kerepesi nő házába, ahonnan különböző használati tárgyakat vitt el. A gyanúsított 2012. szeptember 1-jén, a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül ismét visszament a házba, és az alvó sértettel megpróbált közösülni. A férfi közel egy évvel később, 2013. augusztus 4-én, 4 óra körüli időben újra megjelent a 62 éves asszony kerepesi otthonában, és az ablakon bejutva dulakodni kezdett a sértettel. Ennek során lefogta az asszonyt, majd szexuális cselekmény végrehajtásra kényszerítette.


A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető 2014. február 2-án, augusztus 10-én, illetve 2015. július 26-án, a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül, illetve egy esetben az ablak benyomásával másik három kerepesi sértett házába is bejutott, és őket szexuális cselekményre akarta kényszeríteni. Mindhárom nő ellenállt, dulakodott a gyanúsítottal, aminek eredményeként a férfi elmenekült a helyszínekről.

A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. Az illetékes bíróság július utolsó napján elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online