Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Formás popsik, sportos fiúk küzdenek a gödöllői homokon

2015-07-15 10:54:41

Július 22-én egy meghívásos strandröplabda-gálát rendeznek Gödöllőn, amit az újonnan induló televíziós sportcsatorna, az M4 élőben közvetít. A helyszín a Szent István Egyetem sporttelepe lesz, és a gálát – a névadó M4 televízió mellett – a gödöllői önkormányzat, a Szent István Egyetem és a P20 napfényvédő krémet forgalmazó dán vállalat támogatja.

A július 22-én, szerdán 17 órakor kezdődő gálán két mérkőzést játszanak, mégpedig az eddig megrendezett két országos bajnoki forduló győztesei mérkőznek meg egymással, méghozzá nem kevés tétért, hiszen a győztes duó a férfiaknál és a nőknél is 50 ezer forintos pénzdíjban részesül.

A férfiaknál egyértelmű a helyzet, hiszen Keszthelyen Leiszt Máté és Takács Gergely, Kispesten pedig Meszlényi Tamás és Soós Izsák diadalmaskodott, így ez a két páros csap majd össze.
A nőknél Józsa Zsuzsanna és Szabó Dorka nyert Keszthelyen, Kispesten pedig Dömötör-Mátrai Beáta és Nagy Krisztina. Utóbbiak azonban jelezték, hogy a gála időpontjában nem tartózkodnak Magyarországon, így nem tudnak részt venni. A versenykiírás szerint ilyenkor a két ob-forduló ezüstérmesei közül a ranglistán előkelőbb helyen szereplő duó lesz az ellenfél, de mivel Kispesten Józsa és Szabó lett második – ők pedig már résztvevők – ezáltal egyértelművé vált, hogy a keszthelyi ezüstérmes, bajnoki címvédő Lakatos Enikő (háttal) és Lutter Eszter (szemben) mérkőzik majd meg a pénzdíjért.


A színhely eredetileg a Margitsziget lett volna, ám ott végül technikai akadályok miatt nem lehet megrendezni a gálát. Beugróként Gödöllő vállalta a rendezést, ahol a helyi Szent István Egyetem strandröplabda-pályáján játsszák majd le a találkozókat.
A hölgyek közül hárman amúgy éppen a Gödöllői RC strandröplabda szakosztályának játékosai, Szabó Dorka számára pedig duplán hazai pályán lesz majd a gála, hiszen ő városunk lakója, es itt is kezdett el röplabdázni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online