Vissza normál nézetbe Nyomtatás

FilmBox Live már az Invitelnél is

2015-06-01 12:11:54

Május elejétől már Invitel ügyfelei – köztük a gödöllőiek – is előfizethetnek a FilmBox Live szolgáltatás adta prémium élményekre: 9 TV csatorna, dokumentumfilmek, sport programok, divat és zenei műsorok, továbbá egy hatalmas filmes adatbázis.

Több mint 1.000 film és 3 magyar nyelvű mozi csatorna (FilmBox, FilmBox Family, FilmBox HD), és hat tematikus csatorna programjai közül választhatnak az online szolgáltatást igénylő Invitel ügyfelek, így a gödöllőiek is. A megszállott filmrajongók el tudják érni a művész- és függetlenfilmeket népszerűsítő FilmBox Arthouse csatornát is, ami olyan időtlen klasszikusokat kínál, mint Kurosawa, Fellini vagy Hitchcock emlékezetes rendezései. Az Invitel csomagja két sportcsatornát is tartalmaz: a FightBox egy napi 24 órában harcművészetet közvetítő adó, európai, valamint élőben sugárzott amerikai MMA és kick-box eseményekkel. A Fast&FunBox nézője ugyanakkor olyan extrém sport show-k és versenyek forgatagába csöppen, ahol a kaszkadőröket meghazudtoló sportolók autóverseny, cross motorozás, gördeszkázás, vagy éppen snowboardozás közben pumpálják egekig az adrenalint. Végül, de nem utolsóként a sorban, a zenei világ új tehetségeit és független előadóművészeit bemutató csatorna, a 360TuneBox következik.

A FilmBox prémium előfizetőinek alanyi jogon járó szolgáltatást mostantól az Invitel ügyfelei is választhatják, ha azt szeretnék, hogy a nap bármely órájában, a hét bármelyik napján, bárhonnan hozzáférhessenek a FilmBox Live kínálatához. A szolgáltatás – ami nagyjából egy mozijegy áráért – okos-telefonon, smart tévén, számítógépen, vagy akár játék-konzolon is elérhető, számos technológiai fejlesztést tartalmaz. Az Internet Sebességszinkronizáló, például, a felhasználó internet sebességéhez és eszközéhez igazítja a tartalmak képi minőségét. Vagyis mind a filmek, mind a TV csatornák akadozás nélkül, valós időhosszuk alatt tekinthetők meg.

A Kedvencek funkcióval a FilmBox Live lehetőséget kínál arra, hogy a felhasználó összeállítsa kedvenc játszási listáját, és azt bárhonnan, bármilyen eszközről elérje, majd ha úgy gondolja, a Lejátszás folytatása (Resume Play) funkcióval megállítsa és újraindítsa a futó programot. A Minden képernyőn egyforma felhasználói felület (Same Layout on Every Screen) modul alatt érhetők el a Filmbox Live mobil, tablet, web és smart TV alkalmazások, amiket az adott eszközök képernyőjére optimalizáltak.


- A FilmBox Live a tartalmak széles választékát kínáló online szolgáltatások csúcsa, ami mindenkinek elhozza a felhőtlen szórakozás örömét, akinek van internet hozzáféréssel rendelkező eszköze. Izgatottan várjuk, miként fogadja az Invitel ügyfélköre az induló akcióban még díjmentes szolgáltatást, aminek bevezetésétől hazai előfizetői bázisunk kiszélesedését várjuk – árulta el Fülöp Tamás, az SPI/FilmBox magyarországi vezetője.
- Az ügyfélkörünkben végzett legfrissebb kutatásunk is rámutatott arra, hogy minél inkább adottak a minőségi televíziózás feltételei, annál inkább ki is használják a nézők ezeket. Ma már nem csak arról dönthetünk, hogy mit szeretnénk nézni, hanem arról is, hogy erre hol, mikor és hogyan kerítünk sort. Partnereinkkel együtt arra törekszünk, hogy a legkorszerűbb technológiák használatával még inkább elősegítsük a tartalmas otthoni időtöltést. Ebben a folyamatban nagy előrelépést jelent a FilmBox-szal való együttműködésünk – fogalmazott Iski István, az Invitel lakossági marketing igazgatója.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online