Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Coca-Cola Teqball Cup Gödöllőn is

2015-04-22 13:37:59

A 2015-ös tavaszi szemeszterben a Coke Funiversity ismét mozgásra invitálja a felsőoktatásban tanuló diákokat. Ráadásul, most egy különleges hazai sporteszköz, a Teqball áll az országos egyetemi megmérettetés középpontjában.

A Teqball egy futball alapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, ami mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére. A Teqball a labdarúgás legtisztább válfaja, mivel a játékosok között nincs fizikai kontaktus, sőt, az eszközt sem lehet megérinteni a játék közben, ebből adódóan a sérülésveszély kockázata nagyon alacsony.

Az országos felsőoktatási intézmények közötti verseny márciusban kezdődik egy regisztrációs időszakkal, majd 2-2 fős csapatokban mérik össze tudásukat az egyetemisták és főiskolások, először az intézményen belül, majd a legjobbak az országos döntőben. A lebonyolítási játékrend alapján összesen 12 egyetemen lesznek majd selejtezők, de minden selejtezőben maximum 24 csapat vehet részt. A selejtezőkből továbbjutott legjobb párosok a május végi országos döntőben csaphatnak össze.

A versenysorozatba a gödöllői központú Szent István Egyetem is bekapcsolódik. Május 4-én, hétfőn a B-kollégium épülete előtti területen zajlik majd a versengés. Jelentkezés és további információ itt érhető el.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online