Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Feladta magát a vendéglátóhelyi zsaroló

2015-04-20 13:03:26

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat zsarolás bűntett és közösség tagja elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Sándor 30 éves bagi lakos ellen.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított április 10-én, 14 óra körüli időben egy ismerősével bement egy aszódi vendéglátóhelyre, ahol két tál ételt követelt maguknak és kijelentette, hogy nem fog fizetni. Közölte a kiszolgálókkal, hogy amennyiben nem kapja meg, amit kér, akkor felgyújtja a büfét és az alkalmazottaknak bántódása esik. A férfi folyamatosan kiabált, agresszíven viselkedett és szidalmazta az alkalmazottakat, akik a fenyegetés hatására átadták a gyanúsítottnak a két adag ételt.


A képen a gödöllői kapitányság udvarán háttal látható G. Sándor megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy amikor ismerősével együtt távozott a büféből, kiabálni kezdett egy ott tartózkodó külföldi állampolgárságú férfival, akit nemzeti hovatartozása miatt szidalmazott és egy alkalommal megfejelt. A bántalmazás következtében a sértett megsérült.

A gödöllői rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását. Ennek eredményeként azonosították a bűncselekményt elkövető 30 éves férfit. A gyanúsítottat a rendőrök többször keresték otthonában, azonban a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre. Ezt követően a férfi április 13-án önként jelentkezett az aszódi rendőrőrsön, ahol a rendőrök elfogták és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság április 15-én elrendelte az előzetes letartóztatását.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online