Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőt sem kerüli el a drogellenes maraton

2015-04-09 10:07:17

Április 11-én, szombaton 11 órakor a budapesti Liszt Ferenc térről indul útjára a Drogmentes Magyarországért Maraton, aminek résztvevői körbefutják az országot, miközben tájékoztatást adnak a drogok veszélyeiről és átadják a fiataloknak a drogmentesség üzenetét. A futók az ország 320 településén áthaladva, 2.100 kilométeres távot teljesítenek 44 nap alatt.
Az Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom idén sorrendben 14. alkalommal hirdette meg a tömegrendezvényt. Az útja során több mint tízezer testedzésre vágyót megmozgató staféta május 24-én érkezik vissza a fővárosba.

A futás útvonala Gödöllőt is érinti. A mezőny a 42. napon, azaz, május 22-én, pénteken, előreláthatólag a déli órákban Vác felől, a Dózsa György úton érkezik városunkba, és Gyömrő lesz az aznapi végcélja.


A drogok elleni tiltakozást ilyen módon is kifejező futóakcióhoz bárki csatlakozhat. A bekapcsolódók nem csak futva vagy sétálva, hanem biciklivel, görkorcsolyával, valamint egyéb sporteszközzel is teljesíthetik az általuk vállalt távot.  Akár egyedül, barátokkal, gyerekekkel, vagy csak úgy, kedvtelésből.
További információ:
Péter Melinda (06-70) 408-9112, vagy ezen az email címen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online