Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újra lesz hétvégi rendőrségi razzia

2015-02-13 12:53:24

Február 13-án, pénteken 13 órától február 15-én, vasárnap 24 óráig tart a rendőri akció a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén – adta hírül a police.hu. Az intézkedést dr. Mihály István rendőr dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője rendelte el.

A gödöllői kapitányság illetékességi területét is érintő intézkedés célja a megye területén történő balesetek (halálos kimenetelű és személyi sérüléssel járó) megelőzése érdekében az ittas vagy bódult állapotban vezető személyek kiszűrése, a szabályszegő járművezetők intézkedés alá vonása, a gyalogosok és a kerékpárosok közúti közlekedésére vonatkozó közlekedési szabályok betartása, a passzív biztonsági eszközök használatának, valamint a járművek műszaki állapotának ellenőrzése.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.
A rendőrség munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online