Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Páratlan év áll előttünk

2015-01-01 11:42:35

Ismét eltelt egy év. Páros volt, az előttünk álló páratlan lesz. Talán több örömmel, pozitívummal és kevesebb bosszankodással, csalódással telik majd el, mint a mögöttünk hagyott esztendő. Talán…

Lehet fogadkozni, tervezni, vágyakozni, remélni. Kiüresedett frázisokat pufogtatni, vállalhatatlan fogadalmakat megfogalmazni azonban felesleges. Nincs mit tenni, menni kell előre. Néha megállni, értékelni, és újra dönteni: merre tovább?
Lehet fanyalogni, irigykedni, bírálni, elhallgatni, kritizálni, gyanakodni, elfogadni, veszíteni. Szabad kételkedni, vélekedni, kimondani, szeretni, hinni, ölelni, adni, bízni, nyerni. No, meg, ha úgy adódik, túlélni.

Mindebben az első, ami az embert vezérli, nem más, mint az érdek. Várhatóan nem lesz ez másként 2015-ben sem. S ez tulajdonképpen így van jól. Feltéve, hogy nem csak öncélúan magára gondol az, aki tehet másokért, a környezetében élőkért. Gondolkodva, nem hangzatos ígéreteket, terveket hordozó szavakat pufogtatva, nem az érzelemre, hanem a realitás talaján állva, az értelemre hatva.

Ha idén több valósul meg az adott szóból, ha kevesebben és kevesebbet hazudnak, mint tavaly, jobb esztendő vár ránk. Az egy év híján fél évszázada várossá lett Gödöllőn is.

Ehhez kívánunk
B
átorságot, Újratöltekezést, Életkedvet, Kitartást!

Címkék

BÚÉK, 2015, Gödöllő


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online