Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Drogprevenciós tanácsadás a Gödöllői Rendőrkapitányságon

2014-11-05 11:44:48

A fiatalok kábítószer-fogyasztását felmérő vizsgálatok eredményei alapján az Országos Rendőr-főkapitányság a 2014/15-ös tanévtől új szolgáltatással állt a szülők, családok rendelkezésére, és országos prevenciós programot indított útjára a drogfogyasztás visszaszorítása érdekében, ami minden általános- és középiskolában tanuló gyermek családja számára elérhető.

A kijelölt rendőrségi összekötőkkel való együttműködésen alapuló programban a szülők tájékoztatást kapnak a kábítószer-fogyasztás veszélyeiről és büntetőjogi következményeiről. Valamennyi rendőrkapitányságon elérhetők a program helyi közvetítői, akik a széles körű tájékoztatás érdekében elektronikus üzenetben, előadásokon, fórumokon, havonta egy alkalommal fogadóórán, illetve kéthetente telefonos ügyelet útján segítik tanácsokkal, információkkal az őket felkereső szülőket, és nyújtanak tájékoztatást.

A Gödöllő Rendőrkapitányságon Kovács Krisztina rendőr őrnagy közel nyolc éve foglalkozik a drogot kipróbáló vagy drogfüggő fiatalok ügyeivel. Több éves szakmai tapasztalata lehetővé teszi a drogprevenciós programokban való hatékony részvételét, illetőleg ezáltal jártas a bajba került fiatalok problémáinak megoldásában.

A Gödöllői Rendőrkapitányság drogprevenciós tanácsadója a (06-28) 524-600/7246-os telefonszámon érhető el. Email-címe: drogprevencio.godollork@pest.police.hu, vagy kertinek@pest.police.hu.
Fogadóóra ideje, helye: minden hónap első hétfőjén 15 és 16 óra között a Gödöllői Rendőrkapitányság 213-as hivatali helyiségében. Telefonos ügyelet ideje: minden hónap második hétfőjén 15 és 16 óra között a fenti telefonszámon.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online