Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Helikopterről pásztázták a természetkárosító fatolvajokat

2014-10-16 15:12:14

Október 16-án, dél körül rendőrségi helikopter emelkedett a magasba Budapesten, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területe felé vegye az irányt. A légi jármű személyzete a Pécelen, Kerepesen, Isaszegen, Bagon, Galgamácsán, Galgahévízen, Turán és Vácszentlászlón létesített földi ellenőrzési pontokon kívül, Gödöllőn, a Szabadság út (3-as főút) máriabesnyői szakaszára, valamint a szárítópusztai bejáró közelébe vezényelt rendőrök és polgárőrök számára szolgált érdemleges információkkal – elsősorban – a természetkárosítóknak is minősíthető fatolvajok lehetséges felbukkanásáról.


Az elkövetett bűncselekmények és szabálysértések megelőzését, visszaszorítását és megakadályozását célzó összehangolt akció során a gödöllői rendőrök több járművet igazoltattak. A mellékelt felvételen egy olyan kisteherautó vezetőjét, aki járműjének platóján látszólag frissen vágott, feltehetőleg tüzelésre szánt fát szállított.

Az akció során 11 esetben 110 ezer forintos, két esetben 30 ezer forintos helyszínbírságot szabtak ki, és két szabálysértési feljelentés készült. 72 gépkocsit és 86 főt ellenőriztek. Elfogtak egy körözött személyt, illetve két fő bűncselekmény gyanúja miatt került rendőrkézre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online