Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Észre sem vették a lopást, amikor a gödöllői rendőrök az elvitt értékekkel kopogtattak

2014-07-26 17:27:30

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. Attila 38 éves erdőkertesi és B. Tamás 28 éves gödöllői lakos ellen – írja a police.hu.
Az ügyben eddig rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi július 26-án 0 óra és 4 óra közötti időben, a Hungaroring versenypálya melletti parkolók egyikében álló kisbusz ajtaját kinyitotta és abból műszaki cikkeket, valamint készpénzt tulajdonított el. Ugyancsak ebben a parkolóban állt az a lengyel személyautó, amiből a gyanúsítottak ellopták az indítókulcsot, valamint a járműben lévő készpénzt és egy karórát. Eközben a sértettek az autók mellett lévő sátrakban aludtak.

A két férfit az éjszaka szolgálatban lévő rendőrök elfogták, majd előállításukat követően a gödöllői nyomozók őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A sértettek ekkor még észre sem vették a sérelmükre elkövetett bűncselekményt, arról a nyomozóktól szereztek tudomást. A gyanúsítottaknál megtalált több százezer forintnyi magyar fizetőeszközt, külföldi valutákat és műszaki cikkeket a rendőrök lefoglalták és visszaadták a sértetteknek.
F. Attila és társa ellen a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. A nyomozóhatóság előterjesztést tesz a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

A versenypálya környékén, a kempingekben és a parkolókban – az egyenruhás állomány mellett – civil ruhás nyomozók is folyamatosan, visszatérően járőröznek a bűncselekmények megelőzése és felderítése céljából.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online