Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kutyákkal pezsgőfürdőztek az Európa-bajnoki címvédés után

2014-07-24 10:20:44

Július 19-én és 20-án a franciaországi Saint Jean de Daye (Normandia) nevű település adott otthont az idei Flyball Európa-bajnokságnak. A megmérettetés 5-ös divíziójában – akárcsak tavaly Belgiumban – idén is magyar siker született: a Gödöllői Kutyasport Központ (GKSK) Cani-ball Flyball csapata Európa-bajnoki címet szerzett!
A nagyszerű eredmény elérése Karádi Anett, Mihályfi Szandra, Szatyina Szilvia, Dóczi Kata, Nahaj Gergely, Batka Sándor és Zebegnyei István, valamint a Peny, Zara, Mogyi, Nita, GoGo és Sidney nevű kutyusok érdeme.


Hogy, mi az a flyball? Két, egyenként négy kutyából álló csapat versenye két, egymással párhuzamos, 51 láb (15,54 méter) hosszú pályán. A kutyáknak egymást váltva kell leküzdeniük a négy ugróakadályt, majd meg kell szerezniük a labdát a flyball gépből. A labdát vissza kell vinniük a kiindulópontra, az előzőleg teljesített négy akadályon át. A következő kutya abban a pillanatban indulhat, amint az előző átlépte a start/célvonalat. Az a csapat nyeri a futamot, amelynek mind a négy kutyája rövidebb idő alatt teljesíti hibátlanul a pályát 14,43 másodperc alatt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online