Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jön a száguldó cirkusz, változik a forgalmi rend

2014-07-24 15:13:37

Idén július 25-e és július 27-e között fogadja hazánk a Forma 1-es száguldó cirkusz résztvevőit a Gödöllő szomszédságában található mogyoródi Hungaroringen. A kiemelt esemény rendőri biztosítása ezúttal is a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaira hárul. Hasonlóan a korábbi évekhez, mintegy másfél ezer magyar rendőr teljesít szolgálatot a versenypálya környékén, munkájukat lengyel, szlovák, román és osztrák zsaruk is segítik. A tapasztalat alapján a külföldről érkező látogatók örömmel fogadják saját nemzetük rendőreit és bizalommal fordulnak hozzájuk.

A sportrendezvényre nagy számban érkeznek hazai és külföldi látogatók egyaránt. A várható ember- és gépjármű áradat jelentősen terheli a Hungaroring környéki települések és a környék forgalmát. A rendőrség elsősorban a mogyoródi lakosokat kéri arra, hogy július utolsó hétvégéjén gépkocsival csak akkor induljanak el lakásukból, ha az feltétlenül szükséges, illetve a szokásosnál nagyobb türelemmel és toleranciával közlekedjenek. Mindez javasolt azoknak a gödöllőieknek is, akik kilátogatnak a Forma 1-es Magyar Nagydíjra, mivel a pálya környékén életbe lépő forgalmirend-változás – annak ellenére, hogy a haladás folyamatosságát minden érintett útszakaszon rendőri irányítással, tájékoztató táblákkal segítik – lassíthatja a ki- és visszajutást.

Fontos tudni, hogy a verseny vasárnapi napján a gödöllői vasútállomásról buszok szállítják az ország keleti részéből vonattal érkező, érvényes belépővel rendelkező nézőket a pálya közelébe. A járatok Szilasliget buszfordulóig közlekednek, ahonnan mintegy 150 méterre található a 4-es kapu, ahol az érvényes jeggyel rendelkezők bejuthatnak a pálya területére.
Július 25-étől július 28-án reggelig ideiglenes rendőrőrs működik a Hungaroringen, ami a nap 24 órájában a (06-28) 534-310-es telefonszámon érhető el.

Sávelhúzás nehezíti az M0-ás autóút forgalmát
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága felhívja az autósok figyelmét, hogy az M0-ás autóút 52-es kilométerszelvényénél, a péceli hídnál – mindkét irányban – sávelhúzásra kell számítani.
Az illetékesek kérik, hogy az arra közlekedők, valamint a Forma 1-es Magyar Nagydíjra igyekvő szurkolók fokozott óvatossággal és körültekintéssel vezessenek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online