Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nehézkes út vezetett a fantasztikus ezüstig

2014-06-18 15:54:02

Június 15-én zárult az országosan megrendezett atlétikai csapatverseny a 13 évesnél fiatalabb atlétáknak. A megmérettetés lényege, hogy minden versenyző indul egy futószámban (vagy 60 méteres gátfutás, vagy 1.200 méteres síkfutás), hármasugrásban, kislabda hajításban és súlylökésben, illetve a nyolc versenyző együtt fut egy 8x50 méteres váltót.

A megmérettetésen a Gödöllői EAC fiataljai is rajthoz álltak. Az egyetemi szakosztály U13-as B jelzésű csapata már az indulás előtt gonddal küzdött, mivel a különítmény egyik legjobb tagja lebetegedett. Ezt követően, az első versenyszámot jelentő stafétában két váltás igen gyengén sikerült, így a gyerekek hiába nyerték meg a futamot, idejük nem lett kiemelkedően jó.


A folytatásra azonban szerencsére mindenki összekapta magát: a gödöllői atlétapalánták nagyon ügyesen, fegyelmezetten versenyeztek. A kiegyensúlyozott csapatteljesítmény eredményeként a gyerekek felállhattak a dobogó második fokára. A Ratkai Panni, Kaló Johanna, Daróczi Lili, Szőke-Kiss Anna, Dobránszky Laura, Lipcsei Marcell, Mihajlovich Alex, Fülep Dániel összetételű GEAC-egység ezüstérme az igen erős mezőnyben fantasztikusnak tekinthető.

A Gödöllői EAC U13-as A jelzésű csapata a 10. lett, míg az U11-esek a 6. helyet szerezték meg. A gödöllői formációk tagjait Körmendy Katalin és Kovács Zoltán készítették fel.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online