Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Varga Bence kapásgóljával nyert a Gödöllő Halásztelken

2014-05-31 19:23:27

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 29. forduló:
Halásztelek FC – Gödöllői SK 0-1
(0-1)

Mivel Pest megyei I. osztályú tagságát már biztosította, viszonylagos nyugalommal léphetett pályára Jenei Sándor együttese a kiesés szempontjából pengeélen táncoló Halásztelek otthonában. Bizakodásra adott okot a gödöllőiek számára, hogy a sérülése miatt négymeccses kényszerpihenőre kárhoztatott veterán hálóőr, Sipeki Attila ismét kezdőként állhatott csatasorba.

Mindkét gárda a támadófutball mellett tette le a voksát a találkozón, ezáltal nézői szemmel kifejezetten élvezetes összecsapás kerekedett a kifogástalan minőségű küzdőtéren. A nyíltsisakos küzdelem alapján több gólra lehetett volna számítani, ám a helyzetek mindkét oldalon kimaradtak. Egy esettben azonban nem: a 27. percben a hazai kapu előteréből kipattanó labda üresen találta a tizenhatos vonalán tartózkodó Varga Bencét (képen), aki állítgatás nélkül bombázta a játékszert a halásztelki hálóba.

A Gödöllői SK együttese 41 ponttal, 38-46-os gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Százhalombattai LK június 7., szombat 17 óra, egyetemi pálya.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 26. forduló:
Gödöllői SK II. – Péceli SSE 1-6
(0-3)

Bajnokként érkezett volna a Pécel Gödöllőre, de a rivális kérésére felcserélték a pályaválasztói jogot, hogy hazai környezetben ünnepelhessék címüket. A vendégből házigazdává lett péceliek számára csupán annyi volt a tét, hogy milyen eredménnyel búcsúznak a 2013/2014-es pontvadászat idényétől. Ezzel szemben Legéndi György csapata tarthatott attól, hogy ha nem szerez pontot, és a Szada-Veresegyház II. legyőzi a Sződligetet, a GSK II. az ötödikről a hatodik helyre csúszik vissza a táblázaton.

Nos, városunk második számú tizenegye olyannyira tisztelte a bajnokot, hogy már-már saját magát alázta meg. A gödöllői „leégésre” némileg gyógyírt jelenthet, hogy a GSK II. a 25. perctől – Heilmann László kiállítása miatt – emberhátrányban játszott. A Legéndi-csapat becsületgólját Pakuts Barnabás szerezte a 60. percben, a rivális 3-0 arányú vezetésénél. Értesülésünk szerint a találkozó után felmerült az edzőváltás…

A Gödöllői SK II. csapata 39 ponttal, 57-42-es gólkülönbséggel az 5. helyen végzett a Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoportjában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online