Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kerékpártolvajt ért tetten a pihenőnapos gödöllői rendőr

2014-05-29 18:13:40

Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – eljárást indított a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. István 50 éves gödöllői lakos ellen – írja a polce.hu.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőre pihenőnapját töltötte otthonában május 28-án, amikor 9 óra körüli időben a gödöllői társasház egyik lakója becsengetett hozzá azzal, hogy a földszinten egy gyanúsan viselkedő férfira lett figyelmes. A lakó elmondta azt is, hogy a számára ismeretlen férfi a nála lévő harapófogóval megpróbálta levágni az egyik kerékpárról a lakatot.
A szolgálaton kívüli rendőr azonnal leszaladt a földszintre, szolgálatba helyezte magát és intézkedés alá vonta Sz. Istvánt. Az 50 éves helyi férfi azzal védekezett, hogy a kerékpár az övé, azonban elhagyta a lakat kulcsát és azért akarta azt levágni. A gyanúsított által eltulajdonítani szándékozott bicikliről azonban kiderült, hogy az az intézkedő járőr – szintén a Gödöllői Rendőrkapitányságon dolgozó – lakótársának a tulajdona.

A helyszínre segítségül hívott gödöllői rendőrök az 50 éves férfit elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. István a bűncselekmény elkövetését elismerte.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online